image
Sursa foto: Privesc.eu

Năstase: Vă rog să măsurați cele făcute de mine de la deconspirarea laundromatului și lăsați timpul să-mi măsoare vorbele

„Cele făcute de mine în toți acești ani care au trecut de când am deconspirat laundromatul rusesc prin băncile moldovenești și până acum reprezintă garanția celor spuse de mine”.

Este declarația copreședintelui Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, făcută în cadrul unui interviu pentru Jurnal.md.

Liderul Platformei DA a fost solicitat să se refere la garanția că programul electoral al blocului ACUM Platforma DA și PAS va fi respectat după alegeri. Asta în condițiile în care mulți cetățeni sunt reticenți față de promisiunile electorale doar din simplul fapt că nu mai cred că politicienii le și onorează.

„Înțeleg aceste suspiciuni, această ezitare. Am simțit, nu o dată că oamenii își doresc garanții în ideea că tot ceea ce ACUM spune astăzi, va face mâine! Și, știți ceva, sunt absolut de acord cu ei, având în vedere de câte ori moldovenii au votat și au fost înșelați imediat de clasa politică pe care, așa cum am spus, noi vrem să o schimbăm! Care ar putea fi aceste garanții? Intreb, pentru că atât eu cât și toți colegii mei suntem dispuși să le depunem imediat! Cum arată ele, despre ce este vorba, de fapt? Daca există o asemenea GARANȚIE, să ni se spună despre ce este vorba și noi o depunem imediat. Dacă, însă, nu există o asemenea garanție și este vorba doar despre pierderea încrederii în cei care se implică în viața publică și politică, vă rog să măsurați cu rațiune cel puțin cele făcute de mine!”, a declarat Andrei Năstase.

„Cele făcute de mine în toți acești ani care au trecut de când am deconspirat laundromatul rusesc prin băncile moldovenești și până acum reprezintă garanția celor spuse de mine. Lăsați timpul să-mi măsoare vorbele. Dar mai faceți ceva: procedați la fel, atunci când este vorba despre garanții, și cu Plahotniuc și cu Dodon! Ce garanții mai pot oferi acești oameni, avand în vedere faptele lor trecute?”, a adăugat copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Vedeți aici interviul integral acordat pentru Jurnal.md de către Andrei Nstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: