image
Sursa foto: jurnal.md

Indivizii care au ucis şi incendiat un tânăr din Puhăceni riscă ani grei de închisoare

Patru locuitori din satul Puhăceni, unul dintre care este acuzat de comiterea omorului intenţionat al unui consătean, iar ceilalţi trei de favorizarea la comiterea infracţiunii, vor ajunge în faţa judecătorilor.

Tragedia a avut loc pe 24 septembrie 2017, în gospodăria unuia dintre inculpaţi. După ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, între ei s-a iscat o ceartă. La un moment dat, unul dintre învinuiţi a mers acasă şi a revenit cu un cuţit, aplicându-i victimei o lovitură în regiunea inimii.

Pentru a ascunde urmele infracţiunii, inculpaţii au târât corpul neînsuflețit al victimei în grădină, unde l-au incendiat, iar rămăşiţele le-au îngropat în mai multe locuri.

Osemintele victimei au fost depistate la mai bine de trei luni de la comiterea crimei, după ce mama acestuia a anunţat poliţia despre dispariţia fiului.

Până a fi reţinut, individul care a înjunghiat victima, a agresat o tânără. .

Toţi patru inculpaţi, cu vârstele cuprinse între 25 şi 44 de ani, şi-au recunoscut integral vina.

Unul dintre inculpaţi riscă până la 20 de ani închisoare sau detenţie pe viaţă, iar complicii acestuia – până la 3 ani de închisoare. De asemenea, aceştia vor fi obligaţi să achite şi cheltuieli judiciare de 8538 de lei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: