image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Un bărbat de 27 de ani din Orhei, reținut de poliție; Racola tinere ca să presteze servicii sexuale online

Un bărbat de 27 de ani din Orhei este cercetat penal fiind suspectat de recrutarea tinerelor pentru prestarea serviciilor sexuale online.

În cadrul documentării, ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a INI, în conlucrare cu procurorii PCCOCS, au stabilit că suspectul, activ și cu influență în mediul online, sub pseudonimul ,,Caras", ar fi convins mai multe tinere să participe în activități cu caracter sexual. Apoi, imaginile video au fost difuzate pe anumite aplicații de pe internet.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul bărbatului polițiștii au ridicat telefonul mobil care demonstrează  implicarea acestuia în asemenea cazuri.

Oamenii legii informează că întreprind măsuri speciale de investigație, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate, activități de stabilire a mijloacelor financiare obținute și stabilirea bunurilor achiziționate de către învinuit în urma profitului obținut din activitatea infracțională precum și identificarea victimelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: