image
Sursa foto: gazzetta.it

Super-lovitură pregătită de Juventus: S-a înţeles cu Morata pentru o revenire spectaculoasă

Juventus Torino e aproape să dea o lovitură pe piaţa transferurilor, în această vară. Rai Sport a anunţat că bianconerii s-au înţeles cu Alvaro Morata, atacantul care nu a convins în acest sezon în tricoul lui Chelsea.

Spaniolul e atât de hotărât să plece din Premier League, încât e pregătit să renunţe la o parte din salariul primit la Londra. Vârful de 25 de ani câştigă 9 milioane de euro pe sezon, iar cel mai bine plătit jucător de la Juve e Gonzalo Higuain (7.5 milioane de euro).

Astfel, cel mai probabil, Alvaro va accepta un salariu de 6 milioane de euro, pentru ca piemontezii să păstreze un echilibru în lot şi să nu apară disensiuni în echipa lui Allegri.

Încă un motiv pentru care plecarea lui Morata de la Chelsea poate fi considerată plauzibilă este probabilitatea foarte mare ca Antonio Conte să se despartă şi el de londonezi, la finalul sezonului. Managerul este cel care a insistat pentru aducerea internaţionalului şi la Juventus, dar şi la Chelsea. Rămâne de văzut pentru ce sumă ar renunţa Roman Abramovich la jucătorul pentru care a plătit, în 2017, 66 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: