Breaking News

image
Sursa foto: Privesc.eu

Mesajul lui Andrei Năstase: Chișinăul trebuie iubit, nu stăpânit; Vreau ca după 3 iunie să spunem că ne-am întors acasă

„Vreau, și știu că vreți la fel, ca după 3 iunie să putem spune tuturor că ne-am întors acasă. Cu bune sau cu rele, dar ne-am întors acasă! Facem curat, aruncăm gunoiul, dăm cu var, curățim curtea și șoproanele, reparăm și gardul dacă este nevoie, dar ca înainte nu trebuie să mai fie. Sărăcim și suferim, iar așa nu se mai poate! Ieșiți la vot și va fi bine! Vă promit acest lucru!”.

Este îndemnul candidatului proeuropean la Primăria capitalei, Andrei Năstase, lansat astăzi înainte de votul de duminică.

Împreună cu echipa sa, Andrei Năstase a susținut o conferință de totalizare a turului doi al scrutinului pentru primăria Chișinău.

Andrei Năstase a mai anunțat că, după întâlnirile care mai sunt programate pentru azi, în jurul orei 21.00, va intra într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook pentru a discuta cu oamenii și pentru a răspunde la întrebările lor.

În debutul conferinței, liderul Platformei DA a menționat că această campanie ajunsă, practic, la final, s-a desfășurat cu atacuri murdare, nepermise, dincolo de limita bunului simț și a legii.

„Virulența și violența verbală și non verbală a gesturilor copiate de la bandiții anilor `90, manifestată în timpul emisiunilor televizate și între acestea, a crescut simțitor mai ales în turul doi de scrutin, când reprezentantul binomului toxic Plahotniuc-Dodon, deocamdată socialistul Ivan Ceban, a preluat întocmai stilul, mijloacele și informațiile mincinoase ale holdingului lui Plahotniuc din Campania prezidențială. Atât în primul tur, cât și în al doilea, televiziunile lui Plahotniuc au continuat linșajul ce durează deja ani de zile, în încercarea disperată de a influența opinia publică, scuipând venin peste mine și familia mea, în aplauzele hidoase ale CCA-ului aservit”, a spus Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA susșine că din surse sigure cunoaște că intenția lor era să-l facă să-și piardă cumpătul, să reacționeze dur, să-și piardă echilibrul.

„Am nervi de oțel, nu le voi da satisfacție. Niciodată! Prioritar pentru mine și echipa mea sunt oamenii, chișinăuienii și locuitorii din suburbii, centura de aur a capitalei. Pentru ei voi munci, cu ei mă voi întâlni și sfătui pentru a repara ceea ce au stricat politicieni ratați și avari de genul lui Ivan Ceban”, a mai spus candidatul.

„Noi, chișinăuenii, nu suntem diferiți de alți oameni și trebuie să recunoaștem că viața este, până la urmă, o poveste despre despre noi și despre deciziile noastre. Dacă acestea sunt corecte, vom trăim mai bine. De câte ori simțim că suntem istoviți, că am obosit să luptăm pentru libertatea noastră, de tot atâtea ori trebuie să ne ridicăm cu și mai mare îndârjire! De câte ori simțim că nu mai este nimic de făcut, că am pierdut lupta cu cei care-și bat joc de comunitățile noastre, de tot atâtea ori trebuie să ne ridicăm cu și mai mare îndârjire! Și, de câte ori ni se va spune că doar într-un anume fel se poate - să avem curajul propriei noastre conștiințe, să avem încredere în dreapta noastră judecată!”, a accentuat Andrei Năstase.

„Dacă nu învățăm din cele deja întâmplate, merităm să pătimim din cauza celor care vor urma. Dacă am priceput, însă, unde începe și unde se termină lumea noastră, a celor cinstiți, muncitori și curajoși, se cuvine să stabilim că suntem obligați să avem grijă de ea! Trebuie doar să ieșim la vot și va fi bine!”- a opinat Andrei Năstase, repetând ceea ce a spus și altă dată: „CHIȘINĂUL SE IUBEȘTE, NU SE STĂPÂNEȘTE!”

„Putem stabili reguli noi, pentru vremuri și oameni noi. Pentru oameni demni, puternici și cinstiți. Pentru o comunitate mândră, prosperă și eliberată de jugul și veninul celor care ne vor tăcuți, umili, ascultători și fără identitate. Vreau, și știu că vreți la fel, ca după 3 iunie să putem spune tuturor că ne-am întors acasă. Cu bune sau cu rele, dar ne-am întors acasă! Facem curat, aruncăm gunoiul, dăm cu var, curățim curtea și șoproanele, reparăm și gardul dacă este nevoie, dar ca înainte nu trebuie să mai fie. Sărăcim și suferim, iar așa nu se mai poate! Ieșiți la vot și va fi bine! Vă promit acest lucru!”, și-a încheiat discursul Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: