image
Sursa foto: Getty Images

Inter vrea să profite de tensiunile de la Real şi să cumpere unul din starurile campioanei Europei

Transferul lui Luka Modric de la Real Madrid reprezintă principalul obiectiv al celor de la Inter Milano pentru a putea recupera distanţa faţă de Juventus Torino. Italienii vor să profite şi de perioada tensionată de la Real şi să dea lovitura pe piaţa transferurilor.

Speculaţii despre un posibil transfer al lui Modric la Inter au fost şi în această vară, însă mutarea nu s-a concretizat. Posibila venire a jucătorului care a fost desemnat cel mai bun de la Cupa Mondială din Rusia ar putea da consistenţă în linia de mijloc a formaţiei antrenate de Luciano Spalletti. De altfel, şi golgheterul Mauro Icardi a spus că este nevoie de un jucător cu experienţă la mijlocul terenului. "Simţim că ne lipseşte ceva", a spus Icardi la finalul partidei dintre Inter şi Lazio, scriu cei de la calciomercato.it.

Dorinţa mijlocaşului croat de a părăsi formaţia de pe Bernabeu este încă de actualitate. Relaţia rece pe care a avut-o cu fostul antrenor, Julen Lopetegui, precum şi perspectivele sumbre din acest sezon cu privire la evoluţia celor de la Real Madrid, fac ca Modric să ia în calcul o plecare încă din această iarnă. Cei de la Inter au şi o variantă de rezervă. Rodrigo de Paul de la Udinese, un mijlocaş argentinian de 24 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: