image
Sursa foto: twiter.com

Motivul pentru care aeroportul din San Francisco și-a luat un porc de terapie

LiLou, un porc în vârstă de 5 ani, este noua vedetă a Aeroportul Internațional San Francisco. Cu o șapcă de pilot pe cap, animalul de terapie întâmpină pasagerii, reușind să înveselească pe pe toată lumea, potrivit Business Insider.

Porcul face parte din Brigada Wag a aeroportului american, un întreg departament dedicat animalelor de terapie, scrie Reuters, citat de Business Insider. Ca parte din uniforma zilnică, LiLou poartă o șapcă de pilot și are unghiile pictate cu ojă roșie. Stăpâna animalului, Tatyana Danilova, se asigură că întâlnirea porcului cu pasagerii este una specială.

„Oamenii sunt foarte bucuroși să fie distrași de la călătorie, de la rutina lor, fie că se pregătesc să zboare în vacanță sau în interes de serviciu”, povestește Tatyana.

După ce trec prin punctele de control, pasagerii sunt așteptați de LiLou care îi salută cu copita, face poze alături de cei care își doresc o amintire alături de el, și chiar cântă la un pian de jucărie.

„Când am lansat programul, scopul nostru a fost ca pasagerii noștri să fie mai puțin stresați. Dar ce am descoperit a fost că aceste animale au reușit să formeze o conexiune cu pasagerii, lucru care este uimitor”, a declarat managerul serviciilor pentru clienți, Jennifer Kazarian.

twiter.comtwiter.com

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: