image
Sursa foto: Getty Images

Messi şi Cristiano coechipieri? Cei mai mari fotbalişti ai Planetei pot evolua la aceeaşi echipă

David Beckham pregăteşte un proiect galactic în Major League Soccer. Inter Miami ar putea conta pe serviciile celor mai buni doi fotbalişti ai Planetei.

Echipa finanţată de David Beckham vrea să dea câteva lovituri de imagine. Inter Miami are ambiţii mari, iar presa din Spania scrie că Becks s-a confestat apropiaţilor că ideea sa este de a-i aduce în Majore League Soccer atât pe Lionel Messi cât şi pe Cristiano Ronaldo.

Fostul internaţional englez a jucat pentru PSG, Manchester United, Milan sau Real Madrid şi vrea să-şi folosească relaţiile din lumea fotbalului pentru a aduce nume grele la Miami. Are şi avantajul unui buget mare, dar şi al unui oraş în care mulţi visează să se retragă.

Gerard Pique ar urma să fie primul mare transfer al lui Benckham scrie Don Balon, care subliniază că fundaşul de fier al Barcei ar căuta să plece din Spania la iniţiativa soţiei sale.

Lucrurile vor merge însă şi mai departe. Beckham îi vrea pe Ronaldo şi Messi pe final de carieră! Argentinianul are deja 32 de ani, iar marele său rival 34. Este clar că ambii mai au multe de oferit, mai ales că încă joacă la cel mai înalt nivel. Dar, să visezi nu e interzis. Beckham speră că va fi primul om din fotbal care-i va aduce sub culorile aceleiaşi echipe pe cei care sunt, probabil, cei mai mari fotbalişti din istoria recentă a sportului rege.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: