image
Sursa foto: digisport.ro

Benzema: "Țara mea e Algeria". Ce a spus atacantul despre imnul Franței

Karim Benzema estre exclus din echipa națională a Franței din decembrie 2015, însă atacantul de 30 de ani a surprins într-un intreviu recent pentru Vanity Fair.

Întrebat de ce nu obișnuia să cânte imnul naționalei alături de colegi, starul din atacul lui Real Madrid a făcut o afirmație ciudată: "Dacă ascultăm cu atenție imnul, există o instigare la război, iar mie nu îmi place asta", a spus Benzema, care a continuat: "Am jucat pentru Les Bleus din rațiuni sportive, dar țara mea e Algeria".

Benzema e născut în Franța, la Lyon, însă părinții săi sunt de origine algeriană, iar atacantul chiar a avut posibilitatea să alege să joace pentru naționala africană în urmă cu mai mulți ani.

Atacantul lui Real Madrid nu a mai fost convocat de selecționerul Didier Deschamps după ce a fost judecat în cazul de șantaj sexual asupra lui Mathieu Valbuena. A și fost arestat pentru o zi în noiembrie 2015.

Benzema susține că nici cu colegii săi nu are o relație prea apropiată: "Suntem cu toții preteni, dar nu pot să spun că luăm cina îmrpreună, suntem prieteni la muncă", a încheiat Benzema.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: