image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola vrea la Manchester City un star de la Real Madrid: Suma uriașă cerută de madrileni

Real Madrid ar putea să "scape" de un jucător mai ușor decât se aștepta. Isco este dorit de Josep Guardiola la Manchester City, fapt care ar "împăca" pe toată lumea. Potrivit publicației spaniole Marca, fostul antrenor al Barcelonei, îl vrea neapărat pe mijlocașul de la Real Madrid, pe care îl consideră înlocuitorul ideal pentru David Silva.

Ajuns la 33 de ani, Silva a anunțat deja că sezonul 2019-2020 va fi ultimul pe care îl va juca pentru City, acolo unde a ajuns în 2012. Astfel, Guardiola se interesează îndeaproape de situația lui Isco și insistă pentru mijlocașul de 27 de ani, pe care îl apreciază foarte mult și nu a ascuns niciodată că este un fotbalist care se pliază pe filisofia sa de joc.

Real Madrid vrea 80 de milioane de euro în schimbul lui Isco, cotat la 60 de milioane de euro de publicația de specialitate Transfermarkt. În plus, ideea i-ar surâde și jucătorului, care, de la venirea lui Hazard în această vară, nu ar avea loc în primul 11 gândit de Zidane la Real.

Pe lângă aceasta, transferul ar fi benefic și pentru Real Madrid, care trebuie să echilibreze balanța pentru a respecta fair-play-ul financiar, iar în acest sens, un asemenea transfer le-ar asigura și o sumă frumoasă de bani, având în vedere că City are o situație financiară excelentă.

Aducerea lui Isco ar fi primul mare transfer al lui Manchester City din această vară. Până acum, City l-a transferat doar pe portarul american Zack Steffen, de la Columbus Crew, pentru 8 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: