image
Sursa foto: Getty Images

Alt necaz pentru familia lui Sala: Cum se poate poate pierde despăgubirea de 700.000 de euro

Necazuri peste necazuri se abat peste familia regretatului Emiliano Sala. După ce că vestea dispariției fostului fotbalist i-a dărâmat pur și simplu pe membrii familiei, aceștia au aflat recent că sunt șanse să nu intre nici în posesia asigurării în valoare de 700.000 de euro, pe care o avea fotbalistul cu gruparea din Cardiff. Din primele informații, pare o greșeală a departamentului administrativ al clubului scoțian.

Și în contractul semnat de Sala exista o asigurarea de viață, în valoare de 700.000 de euro, numai că suma nu poate fi virată în contul familiei, din cauza faptului că angajamentul nu a fost corect înregistrat la Ligă. Jurnaliștii de la ”Daily Mail” au dezvăluit faptul că reprezentanții Ligii descoperiseră mai multe inadvertențe în respectivul document și că le ceruseră, implicit, celor de la Cardiff să opereze corecțiile.

Chestiunea nu a fost însă deloc simplă, pentru că respectivele modificări îl implicau și pe Sala. Acesta trebuia să semneze noi documente, numai că nu a mai apucat. În aceste condiții, dosarul de transfer a rămas incomplet iar asigurarea de viață devine nulă, nevând un fundament legal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: