image
Sursa foto: Profimedia

Leandro Paredes, conflict dur cu Massimiliano Allegri! Decizia luată de Juventus

Leandro Paredes (28 de ani), campion mondial cu Argentina, a avut un conflict aprins cu antrenorul de la Juventus, Massimiliano Allegri (55 de ani).

Leandro Paredes este rezervă la Juventus Torino, iar acest lucru l-a iritat. Potrivit Gazzetta dello Sport, mijlocașul central a avut o ceartă aprinsă cu antrenorul său, luni, la antrenament.

După un antrenament în faţa a 300 de suporteri, la baza de pregătire a clubului, Paredes s-a enervat, apoi a plecat către vestiare, unde l-a criticat aspru pe Allegri pentru faptul că îl foloseşte prea puţin.

Jurnaliștii italieni spun că a avut loc o dispută destul de violentă, care putea să degenereze într-o bătaie în toată regula. Conflictul a fost aplanat de alți jucători de la Juventus, care erau prin preajmă.

În urma disputei, Leandro Paredes nu a mers la grătarul organizat cu familiile jucătorilor şi staff-ul tehnic, de Paștele catolic.

Paredes este împrumutat de la Paris Saint-Germain, însă italienii au opţiune de cumpărare, pentru 20 de milioane de euro.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că, după acest incident, Juventus a luat decizia de a nu activa clauza pentru transferul definitiv al lui Paredes.

Prin urmare, Paredes se va întoarce la PSG, unde contractul său expiră în 2024.

Juventus a pierdut în ultima etapă pe terenul lui Lazio, scor 1-2, și este pe locul 6 în Serie A.

Pentru Juventus există și obiectivul numit Europa League. “Bătrâna Doamnă” se va lupta pentru un loc în semifinale cu Sporting Lisabona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: