image
Sursa foto: Getty Images

Telenovela s-a încheiat: au bătut palma cu Pogba, pentru un salariu uriaș

Paul Pogba (26 de ani) este din ce în ce mai aproape de Real Madrid. Cei de la AS anunță că starul lui Manchester United s-a înțeles deja cu Real, în privința salariului.

Astfel, jurnaliștii de la AS susțin că Paul Pogba va avea un salariu de 12 milioane de euro pe sezon. Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât Pogba cerea un salariu de 17 milioane de euro ca să rămână la United, însă dorința de a lucra cu Zinedine Zidane îl determină să accepte și un salariu mai mic.

Singura problemă în calea transferului ar fi suma solicitată de United: 150 de milioane de euro. Numai că, Real Madrid l-ar putea include în tranzacție și pe Gareth Bale, jucător ce a mai fost dorit și în trecut de formația de pe Old Trafford.

Paul Pogba i-a anunţat pe coechipierii de la Manchester United că vrea să părăsească clubul în această vară. Decizia nu a surprins pe nimeni după ce francezul a dat de înţeles în mai multe rânduri că ar prefera să joace la Real Madrid.

"Real Madrid este unul din cele mai mari cluburi din lume. Am declarat mereu că este un vis pentru orice fotbalist," a fost mesajul fără echivoc al fotbalistului.

Iar declaraţiile de dragoste au fost reciproce - nici Zinedine Zidane nu a ascuns faptul că mijlocaşul de 26 de ani ar fi motorul ideal pentru noua maşinărie galactică pe care vrea să o creeze pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: