image
Sursa foto: digisport.ro

Planul GALACTIC al lui Florentino: Englezii au aflat ce revoluție pregătește Realul

Inter a ratat şansa de a-l transfera pe Luka Modric în vară, dar va face o nouă încercare în perioada de transferuri din ianuarie. Real Madrid va renunţa însă la mijlocaşul croat doar în cazul în care va reuşi să-i transfere pe unul dintre Neymar şi Kylian Mbappe, potrivit presei engleze.

Corriere dello Sport a scris în vară că Inter a ajuns la un acord cu Modric în vară, însă nu s-a putut înţelege cu madrilenii în privinţa sumei de transfer.

Preşedintele lui Real, Florentino Perez, ar da însă undă verde mutării dacă va reuşi să dea lovitura şi să aducă pe Bernabeu unul dintre cei mai scumpi doi fotbalişti ai Planetei.

Neymar şi Mbappe au costat-o pe PSG 402 milioane de euro

Interesul "galacticilor" pentru Neymar şi Mbappe nu este deloc nou, însă PSG i-a declarat netransferabili pe cei doi, iar Real a fost nevoită să dea un comunicat în care să nege că îi vrea pe jucătorii parizienilor, după Cupa Mondială din Rusia.

Brazilianul are 13 goluri în 11 meciuri, în acest sezon, pentru PSG, iar francezul a înscris de 14 ori în 11 partide, în toate competiţiile.

Neymar (26 de ani) a fost cumpărat de PSG de la Barcelona în 2017 pentru 222 de milioane de euro, iar Mbappe (19 ani) de la Monaco în schimbul a 180 de milioane de euro, tot anul trecut.

Modric (33 de ani) se află la Real din 2012, atunci când a fost transferat de la Tottenham pentru 30 de milioane de euro. Croatul a fost desemnat în acest an de FIFA cel mai bun fotbalist al anului, după ce a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid şi a ajuns în finala Cupei Mondiale cu naţionala ţării sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: