image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalist de top, cheltuieli pe măsură: Suma uriașă pe care o plătește Harry Kane doar pentru chirie

Harry Kane este unul dintre cei mai titrați fotbaliști din lume, iar câștigurile sale la Tottenham se ridică la nivelul notorietății. Nu mai puțin de 10 milioane de euro pe sezon încasează atacantul englez, care-și permite să cheltuiască o sumă uriașă doar pe chirie.

Popularitatea "sportului rege", care se reflectă prin numărul de abonamente, de bilete și de tricouri vândute, determină niște salarii uriașe ale sportivilor. Printre jucătorii cu un salariu colosal se numără Harry Kane, care cheltuie aproape un milion de euro pe an doar pentru chirie.

Harry Kane s-a mutat în noua casă (evaluată la 20 de milioane de euro) din Londra în septembrie anul trecut, alături de logodnica sa Katie Goodland, cei trei copii și doi câini.

Printre dotările casei închiriate de englez se numără 7 dormitoare, o sală de fitness și una de jocuri, notează The Sun.

Într-un top realizat de KPMG, Harry Kane figurează drept al cincilea cel mai scump fotbalist din lume, cotat la 151 de milioane de euro. Potrivit companiei de audit, vârful în vârstă de 25 de ani se plasează în acest top înaintea unor fotbaliști precum Cristiano Ronaldo și Antoine Griezmann.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: