image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Luis Enrique după ce PSG s-a calificat cu mari emoții în ”optimile” UCL

PSG a trăit cu mari emoții ultima zi din grupele UEFA Champions League. Parizienii s-au calificat în optimile de finală ale Champions League, după ce au remizat pe terenul Borussiei Dortmund, scor 1-1, însă au fost conduși cu 1-0.

Dacă nemții obțineau victoria, AC Milan s-ar fi calificat în ”optimile” UCL, iar PSG ar fi mers în Europa League.

Luis Enrique a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor, după ce Paris Saint Germain s-a calificat în optimile de finală ale Champions League.

Chiar dacă parizienii au fost aproape să rateze accederea în ”optimi”, Luis Enrique este convins că echipa sa va deveni din ce în ce mai puternică și va face o figură frumoasă în cea mai prestigioasă competiție europeană.

”Nu am fost îngrijorat. Suntem o echipă care își crează foarte multe ocazii. Întotdeauna atacăm. Am avut patru sau cine ocazii clare. Sunt convins că în februarie vom fi mult mai puternici.

În fiecare zi devenim mai bun, fără nicio îndoială. Suntem o echipă în construcție, ne aflăm chiar la începutul construcției. Îmi place foarte mult atitudinea jucătorilor. Îmi place abilitatea lor de a lupta. Chiar dacă sunt frustrați, îmi place acea frustrare. Nu am nicio îndoială că vom deveni mai buni”, a spus Luis Enrique, conform parisfans.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: