image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho a pierdut controlul: Are 6 jucători de la Man United împotriva sa; Ce staruri îl vor plecat

Antrenorul portughez, Jose Mourinho se află într-unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa. Unul dintre cei mai valoroşi tehnicieni din istorie, portughezul a plecat de la Real Madrid şi Chelsea după ce a pierdut vestiarul, iar la United riscă să i se întâmple exact acelaşi lucru.

Mourinho a început al treilea sezon pe banca tehnică a lui Manchester United. Istoria spune că ar fi şi ultima. Aşa s-a întâmplat la majoritatea cluburilor pe la care a trecut Jose, iar rezultatele şi climatul din vestiar de regulă nu-l mai ajută în al treilea an.

Un video aproape şocant în care Pogba şi Mourinho sunt protagonişti la antrenamentele echipei a făcut rapid înconjurul lumii. Presa britanică scrie însă cu alţi 5 jucători au făcut front comun cu starul francez, caruia Mourinho i-a luat deja rolul de căpitan secund.

Andreas Pereira, Anthony Martial, Eric Bailly, Luke Shaw şi Marcus Rashford sunt ceilalţi jucători care s-au alăturat lui Pog-boom, împotriva lui Jose Mourinho. Majoritatea dintre ei au în comun faptul că joacă foarte puţin sub comanda tehnicianului portughez. Luke Shaw are cele mai multe minute dintre ei, dar a fost deseori subiectul criticilor publice ale antrenorului.

Se pare ca nici brazilianul Fred nu e alături de Mourinho. Globeoseporte scrie că Fred e foarte apropiat de Pogba, iar la finalul partidei cu Wolverhampton l-a scos din sărite pe antrenor când a ascultat muzică la maxim în căşti, chiar în vestiar.

Englezii scriu că Jose are şi apărători fideli în vestiarul lui Manchester United. Ar fi vorba despre Nemanja Matic, Ashley Young, Marouane Fellaini sau Alexis Sanchez. Majoritatea s-au îndepărtat de Pogba în ultimele zile şi s-ar fi disociat chiar de el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: