image
Sursa foto: Profimedia

Decizia luată de Juventus după suspendarea primită de Paul Pogba! Problemele de care se poate lovi ”Bătrâna Doamnă”

Paul Pogba (30 de ani) a fost depistat pozitiv la un control anti-doping efectuat la începutul lunii septembrie, iar acum, șase luni mai târziu, fotbalistul francez a primit un verdict crunt, o suspendare de patru ani.

Campion mondial alături de Franța în 2018, Pogba și-ar putea încheia prematur cariera din cauza suspendării primite.

Totuși, fotbalistul nu vrea să renunțe prea ușor la luptă și este decis să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, așa cum a procedat și Simona Halep, pentru a-și spăla reputația.

La scurt timp după suspendarea primită, Pogba a emis un comunicat oficial în care și-a anunțat intenția de a se adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Juventus i-ar putea rezilia contractul fotbalistului având în vedere suspendarea primită de acesta, însă, conform celor de la Football Italia, torinezii ar dori să discute mai întâi cu agenții fotbalistului înainte de a lua o decizie în acest sens. Italienii susțin că bianconerii i-ar putea încheia contractul în luna iunie.

Clubul torinez îi poate rezilia contractul fotbalistului unilateral în condițiile în care suspendarea primită de fotbalist este mai mare de șase luni, însă italienii vor să aștepte până în luna iunie pentru a evita anumite sancțiuni care pot fi dictate.

Mai mult decât atât, planul torinezilor poate fi dat peste cap dacă Paul Pogba va face apel la TAS. ”Bătrâna Doamnă” ar putea fi obligată să aștepte verdictul instanței de la Lausanne pentru a lua o decizie în cazul francezului, susține FootMercato.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: