image
Sursa foto: marca.com

Ramos a uitat de prietenia cu Ronaldo: Ce a spus căpitanul Realului, înainte de gala FIFA The Best

Sergio Ramos a făcut o nouă declaraţie menită să arate că prietenia lui cu Cristiano Ronaldo e de domeniul trecutului. Căpitanul Spaniei a fost întrebat cine merită să câştige premiul acordat de FIFA pentru cel mai bun jucător al anului, iar răspunsul său a fost unul clar.

"El trebuie să câştige. E un bun prieten şi sunt mândru că îl am în echipă. Este un mare jucător. E printre puţinii pentru care m-aş bucura la fel de mult ca şi cum aş câştiga eu premiul. Poate sunt jucători cu un marketing mai bun, cu un nume mai mare, dar Modric merită acest premiu", a spus Ramos, după meciul cu Anglia, de pe Wembley.

Cristiano Ronaldo, Luka Modric şi Mohamed Salah sunt cei trei finalişti care luptă pentru premiul FIFA The Best. De menţionat e că Ronaldo nu a participat la gala UEFA, de la Monaco, acolo unde croatul a fost desemnat jucătorul anului.

"Nu cred că Ronaldo este nefericit pentru că Modric a câştigat trofeul. Poate este supărat că nu a câştigat el, nu că a făcut-o un coechipier de-al lui. Cred că, daca ar fi un jucator care merita acel premiu, acela este Luka", a declarat atunci Ramos, care a primit şi el un premiu la Monte Carlo: a fost desemnat cel mai bun fundaş al sezonului trecut.

Cristiano Ronaldo nu a marcat încă deloc pentru noua sa echipă, Juventus, în trei meciuri oficiale, după ce a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Juventus l-a cumpărat pe portughezul de 33 de ani, cvintuplu câştigător al "Balonului de Aur", cu 100 de milioane de euro, plus 12 drept bonusuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: