image
Sursa foto: Getty Images

„Afacere” penală în capitală: Doi iubiți, el – fost deținut, ea – prostituată, condamnați la ani grei de închisoare

Doi concubini din Chișinău, el – fost deținut, ea – prostituată, au fost condamnați la închisoare pentru tâlhărie. Mai exact, aceștia au atacat și jefuit un bărbat, care venise în apartamentul pe care-l închiriau pentru a beneficia de servicii sexuale contra plată.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, cei doi iubiți s-au cunoscut în timp ce el era deținut în penitenciar, iar ea se ocupa de prestarea serviciilor sexuale. După eliberarea bărbatului, cei doi au început să locuiască împreună în apartamentul pe care femeia îl închiria în sectorul Botanica al capitalei.

Pentru a câștiga bani, aceștia au pus la cale un plan – să jefuiască clienții cărora femeia urma să le presteze servicii sexuale contra plată. Au plasat pe un site un anunț referitor la prestarea serviciilor menționate. Ulterior, un bărbat a contactat femeia și au convenit să se întâlnească în apartamentul ei. În continuare, conform înțelegerii prealabile, aceasta l-a înștiințat pe iubitul său despre faptul că victima se afla deja la fața locului. Astfel, concubinul femeii a intrat în apartament și l-a atacat pe client, amenințându-l cu o șurubelniță. Victima a fost deposedată de 2500 de lei.

Potrivit sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 7 martie 2024, inculpatul a fost condamnat la 10 de închisoare, iar inculpata la 8 ani de închisoare cu executare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: