image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe s-a enervat pe Luis Enrique! Conflict între cei doi la finalul meciului cu Borussia Dortmund

Miercuri seara, PSG a remizat pe terenul Borussiei Dortmund, scor 1-1, în ultima etapă din faza grupelor UEFA Champions League.

Meciul din Germania a fost unul foarte tensionat, întrucât parizienii puteau chiar fi eliminați din UEFA Champions League, competiție pe care își propun să o câștige, dacă ar fi pierdut în fața Borussiei Dortmund.

AC Milan s-a impus în fața celor de la Newcastle United, scor 2-1 și a terminat la egalitate de puncte cu PSG, ambele cu opt puncte. Dacă Dortmund ar mai fi înscris un gol sau Newcastle ar fi câștigat meciul, PSG ar fi fost eliminattă din Champions League.

Adeyemi a deschis scorul în minutul 51, însă PSG a egalat rapid prin Warren Zaire-Emery, care a devenit cel mai tânăr marcator francez din istoria competiției. Chiar dacă PSG a egalat imediat, parizienii nu au forțat și golul victoriei, lucru care l-a nemulțumit serios pe superstarul echipei, Kylian Mbappe.

Potrivit francezilor de la Le Parisien, ziarul de casă al PSG-ului, Kylian Mbappe nu a înțeles decizia lui Luis Enrique de a juca la 1-1. Francezul a vrut să înscrie pentru a câștiga meciul, întrucât victoria ar fi obținut clasarea pe primul loc în grupă.

Kylian Mbappe nu s-a reținut și și-a exprimat starea de nervozitate când a părăsit terenul la finalul meciului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: