image
Sursa foto: machetedidactice.com

Activitatea grădiniței nr.101 din Băcioi, în care s-a produs intoxicația, SISTATĂ temporar

Activitatea Grădiniței nr.101 din comuna Băcioi, în care s-a produs intoxicația, în urma căreia au fost înregistrate 27 de cazuri de gastroenterocolită acută, la 25 de copii şi două angajate, a fost sistată temporar până la „ înlăturarea tuturor prescripțiilor și neajunsurilor”. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Vitalie Șalari.

„La moment sunt internați 25 copii, 2 angajați ai instituției, 2 copii sunt în drum spre spital, 3 copii sunt la examinare la medici de familie din localitate, cu marea probabilitate de-a fi internati! Toți sunt internați în 3 spitale,Toma Ciorbă, S. Lazo, boli infecțioase de copii!

Părințiii, copiii cărora frecventează această instituție, sunt obligați să viziteze medicul de familie, pentru monitorizarea lor! Activitatea instituției a fost sistată temporar prin dispoziția Primarului com. Băcioi până la înlăturarea tuturor prescripțiilor și neajunsurilor! Situația este monitorizată de către toți specialiștii din domeniu, inclusiv Primarul com. Băcioi!”” a scris Vitalie Șalari, primarul comunei Băcioi, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: