image
Sursa foto: Profimedia

Joao Felix confirmă interesul vedetei lui Manchester City pentru Barcelona: ”M-a întrebat de echipă și de oraș”

FC Barcelona își intensifică eforturile pe piața transferurilor în căutarea soluțiilor pentru a-și consolida compartimentul de la mijlocul terenului.

Clubul din Catalonia și-a manifestat în mai multe rânduri dorința de a-l transfera pe Bernardo Silva (29 de ani), la fel și viceversa.

Oficialii catalani ”s-au lovit” mereu de prețurile de transfer foarte ridicate pe care Manchester City le-a stabilit acestei mutări a lui Bernando Silva pe ”Camp Nou”. Însă, potrivit ultimelor informații oferite de presa spaniolă, o eventuală mutare a lui Bernardo Silva la Barcelona este foarte aproape de a se perfecta în vară.

Joao Felix, atacantul Barcelonei, a oferit garanții că a discutat cu Bernardo Silva la telefon. Mijlocașul portughez i-a dat de înțeles că e deschis să vină la gruparea ”blaugrana”.

"(n.r. Vrei să vină Bernardo Silva la Barcelona?) Da. Să-l aducă. Pe lângă faptul că este bun ca jucător, este și mai bun ca om. Este din generația lui Joao Cancelo. Acum fotbaliștii rezistă pe terenul de fotbal până la 35 sau 36 de ani.

M-a întrebat cum sunt lucrurile pe aici. M-a întrebat de climă, de echipă și de oraș. I-am spus că totul este in regula și că poate veni alături de noi.

M-a intrebat despre taxe, despre restaurante, despre școli. Numărul 10 e liber din sezonul următor. Să îl ia el (n.r. Bernardo Silva), chiar dacă îmi place și mie", a declarat Joao Felix, potrivit Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: