image
Sursa foto: AP

Doi poliţişti au murit și alți 15 oameni au fost răniți, după ce un pod rutier din vestul Columbiei s-a prăbușit // VIDEO

Imagini dramatice din Columbia circulă intens pe rețelele de socializare. Doi poliţişti au murit, după ce un pod rutier s-a prăbușit. Alte 15 persoane au fost rănite. Autoritățile nu exclud un posibil atentat, scrie AFP.

Podul care leagă departamentele Quindeo şi Valle del Cauca, peste râul La Vieja din vestul Columbiei, s-a prăbuşit brusc.

În consecință, mai multe mașini care se deplasau în acel moment, printre care trei ale Poliţiei şi un camion civil, au căzut în gol.

Conform autorităților locale, au fost implicate două camioane ale Poliției încărcate cu arme, alte două care transportau diverse materiale şi o maşină. Incidentul afectează comerţul dintre centrul ţării şi Buenaventura, principalul port de pe coasta Pacificului.

O anchetă este în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele, inclusiv dacă prăbuşirea a fost provocată de deteriorarea progresivă a podului, construit în 1968.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: