image
Sursa foto: Getty Images

Primul comunicat oficial dat de familia lui Michael Schumacher, după 6 luni

Familia lui Michael Schumacher a dat primul său comunicat oficial în ultimele şase luni. Nu oferă însă vreo veste despre starea în care se află legendarul pilot, ci a salutat o iniţiativă caritabilă.

Familia lui Michael Schumacher păstrează în continuare secretul despre starea fostului pilot. De altfel, comunicarea cu presa şi cu suporterii este la un nivel extrem de jos şi ultimul comunicat a fost dat în urmă cu aproximativ jumătate de an, când membrii familiei au dezminţit informaţia potrivit căreia Michael Schumacher ar fi urmat să fie mutat în Mallorca.

La şase luni distanţă de la acel moment, Sabine Kehm - managerul lui Michael Schumacher - a emis un nou comunicat oficial. De această dată, este vorba despre o acţiune caritabilă organizată de fundaţia Keep Fighting, care în colaborare cu magazinul online Zoom a lansat un poster cu Schumacher, cu scopul de a strânge fonduri pentru fundaţia Never Give Up.

Posterul are un aer retro şi îl înfăţişează pe Michael Schumacher în celebrul său monopost Ferrari, în drumul spre victorie la Campionatul Mondial de Formula 1 din anul 2000, când a luat titlul. Posterul are dimensiunea A2 şi are finisaje de mătase. Costă 36 de dolari, iar banii merg în fundaţia familiei Schumacher, Never Give Up.

Familia fostului mare pilot a salutat această iniţiativă şi a emis un comunicat oficial semnat de Sabine Kehm: ”Suntem încântaţi să colaborăm cu Zoom pentru a strânge bani pentru fundaţia Keep Fighting. Acesta este un mod splendid de a sărbători cariera emblematică, este un poster foarte frumos”, a declarat Sabine Kehm, potrivit news.com.au.

Michael Schumacher a suferit în decembrie 2013 un accident la schi, în urma căruia s-a lovit foarte rău la cap. A fost băgat atunci în comă indusă şi în toată această perioadă au existat foarte puţine informaţii despre starea lui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: