image
Sursa foto: Profimedia

Cine e starul de care nu se teme Luis Enrique înaintea confruntării cu Barcelona din Liga Campionilor

Luis Enrique (53 de ani) este antrenorul lui PSG din iulie 2023. Antrenorul spaniol este încrezător că parizienii pot face o figură frumoasă în ”dubla” cu Barcelona din Liga Campionilor.

PSG a învins, miercuri, cu scorul de 1-0, pe Rennes, în semifinalele din Cupa Franței și antrenorul Luis Enrique s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi.

Antrenorul lui PSG a recunoscut că meciul din semifinalele Cupei Franței împotriva lui Rennes a servit drept meci test pentru meciul din Liga Campionilor împotriva Barcelonei. Enrique a ținut să precizeze că nu e impactat de forma lui Lewandowksi de la Barcelona, principalul marcator ”blaugrana”.

"Cred că potențialul Barcelonei nu poate fi rezumat într-un singur jucător, chiar dacă acesta este Lewandowski. Cu siguranță nu mă tem de el. FC Barcelona are multe virtuți și este o echipă de cel mai înalt nivel. Catalanii au în componență jucători foarte buni pe fiecare post.

Cred că avem șansa noastră să trecem mai departe în semifinale. Acum mă interesează meciul cu Clermont, următorul rival din Ligue 1, dar recunosc că mă gândesc și la duelul cu Barcelona de săptămâna viitoare.

În meciul de cupă cu Rennes am avut atitudinea pe care ne dorim să o avem în Liga Campionilor", a declarat Luis Enrique la conferința de presă după meciul cu Rennes, potrivit Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: