image
Sursa foto: Getty Images

Edinson Cavani nu ia în calcul prelungirea contractului cu PSG

Edinson Cavani a înscris golurile echipei Paris Saint-Germain în meciul cu Guingamp, scor 2-2, din etapa a 35-a din Ligue 1 şi a devenit cel mai bun marcator din istoria grupării pariziene în Ligue 1. Atacantul mai are contract cu PSG până în 2020, exclude să plece la finalul sezonului, dar nici nu ia în calcul, pentru moment, prelungirea înţelegerii.

"Sunt foarte mulţumit la PSG, am contract până în 2020, nu mă gândesc la prelungire. Valoarea echipei a crescut, îmi doresc din tot sufletul să ating obiectivele clubului şi să îmi îndeplinesc visul, acela de a câştiga Liga Campionilor. Am 31 de ani, cred că mai pot juca încă două, trei sezoane la cel mai înalt nivel. Vreau să mă concentrez pe viitorul apropiat, de aceea cred că nu este timpul să vorbesc de o extensie a contractului. Cine ştie cum mă voi prezenta în 2020?", a spus Edinson Cavani.

Atacantul lui PSG susţine că PSG trebuie să fie o echipă în adevăratul sens al cuvântului pentru a ajunge în finala Ligii Campionilor.

"Sunt mândru că joc la PSG, am devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, publicul a fost fantastic... Am simţit atunci că toţi colegii sunt fericiţi pentru mine. Am acumulat experienţă în fiecare sezon, dar nu asta te face să câştigi partidele. Am făcut unele greşeli şi am pierdut jocuri importante. Pentru mine, în fotbal este ca şi în viaţă. Trebuie să dai tot ce ai mai bun în tine. Trebuie să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să ne avem ca fraţii. Să luăm exemplul lui Juventus sau Atletico Madrid. Joacă în echipă şi au ajuns de multe ori în finala Ligii Campionilor în ultimii ani", a spus Edinson Cavani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: