image
Sursa foto: Getty Images

Neymar glumește în urma zvonurilor care-l dădeau ca și transferat pe Camp Nou: Acum, eu sunt la Barcelona

Neymar, care a profitat de un weekend de repaus, a petrecut duminică câteva ore la Barcelona, amuzându-se în acelaşi timp pe seama zvonurilor legate de revenirea sa la clubul catalan, informează cotidianul L'Equipe.

După ce a nu a participat la meciul de campionat dintre Paris Saint-Germain şi Amiens (5-0), clubul parizian lăsându-l liber în weekend, Neymar a făcut o escală la Barcelona duminică, venind din Portugalia unde a fost să-l susţină pe compatriotul şi prietenul său, surferul Gabriel Medina, prezent la o competiţie.

Amuzându-se pe seama zvonurilor legate de revenirea la FC Barcelona, Neymar a publicat o înregistrare video pe reţelele de socializare unde apare plimbându-se alături de compatriotul său Arthur, mijlocaşul clubului catalan, cu un comentariu ironic: "Acum, eu sunt la Barcelona".

Neymar neagă o posibilă revenire la Barcelona

Starul lui PSG a reacționat rapid, după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o posibilă revenire a acestuia pe Camp Nou. "Fake News", a fost mesajul postat de Neymar pe Instagram.

Vicepreședintele Barcelonei, Jordi Cardoner, a declarat că nu s-a discutat despre posibilitatea ca Neymar să revină la Barcelona vara viitoare.

"Nimeni din conducere nu a discutat despre posibilitatea ca Neymar să revină, așa că nu pot da niciun răspuns. Dacă vom dori ca el să semnăm cu el, atunci va trebui discutat în cadrul conducerii", a spus Jordi Cardoner, conform Sky Sports.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: