image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

Se filmează un lungmetraj în capitală: Restricții de circulație pe o stradă din sectorul Centru

Primăria Municipiului Chișinău informează că joi, 18 aprilie, în intervalul 19:00 – 03:00, va fi sistat traficul rutier pe strada M. Kogălniceanu, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Ismail, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

În intervalul 10:00 – 23:00, itinerarul rutei de troleibuz nr. 3 se modifică după cum urmează: tur: de pe str. Constantin Stere pe str. Alexei Şciusev, str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit; retur: pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Primăria Chișinău solicită scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create.

Filmările pentru „Transit Time” au început în Chișinău pe 3 aprilie și vor continua până pe 16 mai. Conform autorităților municipale, filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din R. Moldova și reprezintă „prima aplicare a schemelor de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual în țara noastră”, scrie Ziarul de Gardă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: