image
Sursa foto: libertatea.ro

Șoferul unui autobuz școlar, arestat pentru abuz sexual

Șoferul unui autobuz școlar din Columbia a fost arestat. Acesta este acuzat că a a agresat sexual minore pe care le transporta la școală.

Un bărbat pe nume Nicolas Blanco Fernandez, care se ocupa de transportul copiilor la o școală din Barranquilla, a fost reținut de poliția columbiană.

Nicolas Fernandez a fost arestat în apropiera unui colegiu de unde se pregătea să ia cu autobuzul mai mulți elevi pentru a-i transporta acasă. Acesta este acuzat că a abuzat sexual de două surori, în vârstă de 5, și respectiv 8 ani, pe care le transporta la școală.

Șoferul a fost luat în vizor după ce a mers la casa celor două fetițe pentru a primi banii de transport la școală de la părinții acestora.

În momentul în care l-au văzut, cele două surori au devenit foarte agitate, lucru care a atras imediat atenția mamei lor. Luate la întrebări, fetițele i-au povestit mamei lor că Nicolas Fernandez le atingea în părțile intime atunci când rămâneau singure cu el în autobuzul școlar.

Mama fetițelor a fost cea care a depus plângere la poliție. Ulterior, mai multe mămici au depus plângere împotriva lui Nicolas Fernandez, acuzându-l că le-a agresat sexual copiii, relatează elheraldo.co.+

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: