image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: Oamenii au înțeles cât de capturat e statul de Plahotniuc și Dodon atunci când votul lor a fost anulat

Oamenii de bună credință din Moldova au înțeles cât de mare este cota la care statul a fost capturat de clanul lui Plahotniuc și Dodon în momentul în care votul lor a fost anulat de justiția capturată, consideră liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

„Cu toții am demonstrat că se poate și am câștigat Primăria cu toate piedicile puse, iar acel moment a reprezentat un punct de inflexiune cu o semnificație uriașă pentru politica din Moldova. S-a demonstrat că atunci când oamenii de bună calitate din această țară decid că este momentul să se implice nimic, absolut nimic, nu mai poate opri drumul spre libertate al unui popor”, a declarat Andrei Năstase într-un interviu pentru Oficial.md.

Invalidarea votului de la Primaria Chișinău ne-a unit și ne-a întărit și mai mult, a adăugat primarul ales al capitalei.

„Veți vedea că la alegerile de la anul și mai mulți oameni vor ieși la vot, atât de mulți încât regimul sinistru care conduce astăzi țara va fi măturat de forța și voința populară. Oamenii au înțeles, de fapt, din ce sunt făcuți cei care astăzi conduc țara și știu sigur că decizia colectivă a fost luată deja. Oamenii vor ieși la vot și vor face schimbarea, își vor lua țara înapoi”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: