image
Sursa foto: as.com

E înnebunit să se întoarcă la Real: Mutarea pe care nu o anticipa nimeni: cine poate ajunge pe Bernabeu, din iarnă

Deşi se specula că Bayern îi va plăti lui Real Madrid clauza de transfer definitiv pentru James Rodriguez, columbianul vrea neapărat să se întoarcă pe Bernabeu. Potrivit Mundo Deportivo, sud-americanul vrea să ajungă înapoi la Real încă din iarnă.

Fotbalistul de 27 de ani s-a integrat bine la Bayern, pentru care a înscris 8 goluri sezonul trecut, în 30 de meciuri. Inclusiv o reuşită în semifinala cu Real, din Ligă. Dar venirea lui Nico Kovac nu i-a schimbat statutul, jucând în continuare destul de puţin pentru standardele sale.

În acest context, James nu vrea să mai rămână în Bavaria şi şi-ar dori să facă parte din lotul Realului începând cu a doua parte a sezonului. "James, înnebunit să se întoarcă la Real Madrid", notează Mundo Deportivo.

O asemenea mutare ar fi extrem de bine primită de fani, care l-au îndrăgit pe columbian. Acesta nu s-a înţeles bine cu Zidane, dar acum e gata să se întoarcă pe Bernabeu şi să demonstreze că Real nu a greşit în 2014, când a plătit aproximativ 70 de milioane de euro pe el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: