image
Sursa foto: Profimedia

Tensiuni în vestiarul lui PSG! Jucătorii s-au împărțit în două tabere

Paris Saint Germain a pierdut duelul cu AS Monaco, scor 0-3, în derby-ul etapei cu numărul 29 din Ligue 1, iar ultimul eșec a contribuit la stricarea relațiilor din interiorul echipei, deja afectate mai ales după eliminarea din Champions League, după 1-3 cu Real Madrid.

Prestațiile modeste ale parizienilor au efecte devastatoare asupra atmosferei din interiorul vestiarului. Tensiunile deja existente în interiorul echipei s-au agravat, iar vestiarul s-a împărțit în două tabere, informează francezii de la RMC Sport.

”Este ca și cum ar fi două echipe”, a transmis un apropiat al clubului parizian, potrivit aceleiași surse.

Se pare că jucătorii de la PSG nu își vorbesc și nimeni nu își asumă responsabilitatea de lider pentru a ține un discurs în vestiar pentru a mobiliza echipa în urma eșecurilor recente și de a reuni jucătorii.

”Este exact așa cum s-a mai spus. Nu este nimeni cu un caracter puternic în interiorul echipei, iar faptul că nu a avut dorința sau șansa de a vorbi după un astfel de meci arată ce se întâmplă de fapt în vestiar”, a mai spus persoana din interiorul clubului PSG.

Jucătorii s-au împărțit în două tabere, cei sud-americani izolându-se de restul echipei. Între cele două grupuri se aud întotdeauna reproșuri în legătură cu pasele ratate sau cu toleranța pe care conducerea clubului o acordă unora dintre jucători.

Pentru a exemplifica scindarea de la PSG, aceeași persoană i-a dat exemplu pe Achraf Hakimi și Neymar. Acesta spune că de fiecare dată când Neymar este faultat, mai mulți jucători se strâng în jurul arbitrului, însă în cazul lui Hakimi nu se întâmplă același lucru.

Una dintre declarațiile recente ale lui Mauricio Pochettino se aliniază perfect cu situația descrisă de membrul anturajului celor de la PSG.

”Ne aflăm într-o situație în care trebuie să ne întrebăm care este cea mai bună cale de a ajuta PSG. Asta implică să știm care este viziunea clubului pentru viitor, proiectul și modul în care îl vom implementa.

Sunt mulți oameni implicați la un club precum PSG și trebuie să ajungem la un acord în privința ideilor și a viziunilor. Avem multe să ne spunem unii altora”, a transmis Mauricio Pochettino în cadrul unei conferințe de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: