image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo este doar începutul: Juventus pregătește lovitura anului în Europa; Cuplu letal pentru bianconeri

Transferul lui Cristiano Ronaldo este doar începutul pentru Juventus. Bianconerii vor să construiască o echipă stelară, iar pentru asta sunt pregătiți să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor: aducerea lui Kylian Mbappe, la finalul acestui sezon.

Calciomercato susține că liderul din Serie A vrea să îl vândă pe Paulo Dybala pentru o sumă cuprinsă între 80 și 100 de milioane de euro pentru a face rost de bani pentru mutarea care ar presupune o nouă dovadă că ”Bătrâna Doamnă” a redevenit una dintre forțele Europei și pe plan financiar.

Piemontezii vor să profite și de faptul că starul lui PSG a declarat în mai multe rânduri că portughezul Cristiano Ronaldo este idolul său. Ținând cont că lusitanul are 33 de ani, aceasta ar reprezenta, poate, ultima șansă pentru atacantul de 20 de ani să evolueze alături de CR7.

Un alt as pe care Juve în are în mânecă este reprezentat de problemele pe care PSG le are cu fair-play-ul financiar. Campioana Franței poate fi nevoită să vândă una dintre vedete pentru a-și echilibra balanța. Atacantul care a marcat deja 37 de goluri pentru liderul din Hexagon, de la venirea de la Monaco, poate fi una dintre variante.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: