image
Sursa foto: Avantaje.ro

Prezicerile astrale pentru astăzi, 15 noiembrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 15 noiembrie.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Berbec:

Te agăți de probleme care trebuie lăsate în urmă, insiști pe subiecte delicate, care nu se pot rezolva acum sau nu așa cum vrei tu.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Taur:

S-ar putea să te cuprindă o grabă nejustificată, să te implici în situații care te depășesc sau să te lași cucerit de emoții puternice, fără să faci vreo selecție.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Gemeni:

Mintea ta zboară chiar mai repede decât de obicei, dar cei din jur nu te pot urmări sau poate că nici nu vor. Va trebui să ai ceva mai multă răbdare cu cei din jur, ca să te faci înțeles.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Rac:

Ar fi bine să ai o atitudine constructivă chiar de la primele ore, ca să eviți situațiile dificile pe care le poți crea din cauza unor nemulțumiri care cresc de la o oră la alta.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Leu:

Ai tendința de a lua foarte în serios ceea ce trebuie să faci tu și de a minimaliza problemele celor din jur. E nevoie de ceva mai multă generozitate, ca să îți păstrezi relațiile frumoase.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Fecioară:

Te poți lăsa în voia unor supărări de moment și din cauza acestora să ajungi să îți complici viața, fără rost. Calmul te va ajuta să vezi ce este important și ce nu.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Balanță:

Din dorința ta, sinceră, de a te implica în problemele celor dragi, poți ajunge la exagerări care pot strica și planurile lor și planurile tale, cele care contează.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Scorpion:

S-ar putea să te ispitească gândul că îți poți recupera o poziție de forță în familie sau la locul de muncă, deși știi foarte bine că nu ți-ar folosi la nimic.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Săgetător:

Bine ar fi să ții sub control, atât cât vei putea, tendința de a te grăbi în tot ce faci, inclusiv în conversații sau deplasări, scurte sau lungi.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Capricorn:

Intuiești corect că urmează schimbări pe plan financiar, dar ar fi mai înțelept să ai răbdare și să nu acorzi prea multă încredere celor care îți promit astăzi marea cu sarea.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Vărsător:

Prietenii pot veni cu surprize de tot felul, și bune și rele. Este important să îi privești cu îngăduința ta obișnuită, ca să nu îți înnegurezi singur ziua care, și așa nu e prea roz.

Horoscop joi, 15 noiembrie 2018 – Pești:

Multe se petrec departe de privirile tale, dar le poți intuit corect. Este esențial să respecți limitele bunului tău simți în orice apreciere pe care o faci azi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: