image
Sursa foto: digisport.ro

Real Madrid s-a calificat dramatic în semifinale: Gol din penalty, în minutul 90+7

După ce marți seară AS Roma și Liverpool s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor, miercuri am aflat și ultimele două formații calificate în careul de ași al celei mai tari competiții intercluburi din Europa. Acestea sunt Real Madrid și Bayern Munchen.

Real Madrid a trăit periculos în returul cu Juventus de pe Santiago Bernabeu. Fără căpitanul Sergio Ramos, suspendat după cartonașul galben primit la Torino, echipa lui Zidane s-a văzut condusă încă din minutul 2, când Mandzukic l-a învins pe Navas cu o lovitură de cap. Croatul a reușit dubla până la pauză și torinezii începeau să creadă că pot repeta minunea făcută de AS Roma cu doar 24 de ore înainte.

"Remontada" a prins contur în minutul 61, când după o gafă momunentală a lui Navas, Matuidi a făcut 3-0, scor la care partida intra în prelungiri. Meciul părea să se îndrepte către încă două reprize de 15 minute, dar la ultima fază Lucas Vazquez a căzut în careu în urma unui duel cu Benatia și centralul englez al partidei a arătat punctul cu var. Buffon și-a ieșit din minți și a protestat vehement, iar arbitrul l-a eliminat. Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă și nu l-a iertat pe Szczesny, polonezul trimis în teren de Allegri în locul lui Higuain. Real s-a calificat în semifinale și e singura reprezentantă a Spaniei în careul de ași.

Un meci mult mai liniștit s-a disputat la Munchen, unde Bayern și Sevilla au terminat la egalitate, 0-0. Nemții au avut cele mai mari ocazii ale partidei, dar n-au apăsat prea tare accelerația, fiind și la adăpostul rezultatului din partida tur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: