image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea nu renunţă uşor la Hazard: Suma fabuloasă pe care o cer londonezii Realului

Eden Hazard ar fi ajuns deja la un acord cu Real Madrid, scrie presa britanică, însă transferul său pe Santiago Bernabeu s-a complicat din cauza sumei solicitate de Roman Abramovici.

Idila dintre Eden Hazard şi Real Madrid se complică. Belgianul a devenit principala ţintă a madrilenilor, care au înţeles rapid că nu se pot apropia de Mbappe şi Neymar, iar Hazard a făcut numeroase declaraţii pro Real Madrid în ultimii doi ani.

Şi totuşi, tranzacţia care l-ar putea duce pe Eden în sfârşit pe Santiago Bernabeu nu este atât de facilă.

Los Merengues au acordul fotbalistului şi sunt dispuşi să ofere 130 de milioane de euro pentru Hazard. Cu toate acestea, Chelsea nu este dispusă să renunţe atât de uşor la fotbalistul preferat al lui Abramovic, iar The Sun scrie că londonezii cer acum 200 de milioane de euro pentru decarul lor. O sumă cu doar 22 de milioane de euro mai mică decât cea plătită de Paris Saint Germain pentru Neymar.

Ţinând cont că pe 9 august se încheie perioada de transferuri din Anglia, Chelsea încearcă să-i găsească un înlocuitor lui Hazard, iar numele lui Fekir de la Lyon capătă din ce în ce mai mult contur. Real Madrid va trebui să grăbească totuşi negocierile cu Chelsea, pentru că este puţin probabil ca gruparea de pe Stanford Bridge să-i mai permită belgianului să plece, daca tranzacţia nu se va încheia până aproape de 5-6 august, scrie presa engleză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: