image
Sursa foto: mediafax.ro

Rockerul Tommy Lee, de la Mötley Crüe, s-a căsătorit pentru a patra oară

Rockerul american Tommy Lee, fostul soţ al Pamelei Anderson, s-a căsătorit cu starul social media Brittany Furlan joi, de Valentine's Day, la exact un an de la logodnă, potrivit contactmusic.com.

Informaţia a fost făcută publică de Furlan, în vârstă de 32 de ani, pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram şi confirmată pe aceeaşi platformă de proaspătul mire, în vârstă de 56 de ani.

Aceasta este a patra căsătorie pentru Tommy Lee. Rockerul a mai fost căsătorit cu fostul model Elaine Bergen, între anii 1984 - 1985, şi cu actriţa Heather Locklear, din 1986 până în 1993, scrie mediafax.ro.

Tommy Lee are doi copii cu Pamela Anderson - cu care a fost căsătorit din 1995 până în 1998 -, Brandon, în vârstă de 21 de ani, şi Dylan, în vârstă de 20 de ani.

Lee a fost toboşar al legendarei trupe rock Mötley Crüe, care s-a destrămat în 2015. Înfiinţată în 1981, Mötley Crüe a fost o trupă de glam metal care a reuşit să-şi câştige respectul fanilor americani odată cu lansarea primului ei album, "Too Fast For Love". Răsfăţată în America şi aşteptată cu nerăbdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crüe a marcat istoria anilor 1980 cu albume precum "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987). Printre piesele celebre ale trupei se numără "If I Die Tomorrow", "Wild Side", "The Saints of Los Angeles", "Girls, Girls, Girls" şi "Dr. Feelgood".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: