image
Sursa foto: captură video

VIDEO // S-au încăierat chiar în curtea școlii: 3 eleve de la un liceu din capitală, filmate în timp ce se băteau

Două eleve de la Liceul „Vasile Lupu” din capitală au fost filmate în timp ce se băteau cu pumnii și picioarele chiar în curtea instituției. În timpul încăierării a mai intervenit încă una, care a lovit cu piciorele în una dintre fete.

Totul s-a întâmplat pe data de 5 noiembrie. Unele surse sub protecția anonimatului spun că directorul școlii le-ar fi interzis părinților fetei bătute să anunțe poliția, lucru negat de administrația liceului.

„Mama fetei bătute s-a adresat la administrația liceului, iar ieri părinții tuturor elevilor care au participat la această bătaie au fost invitați la școală. Cu acești copii a lucrat un psiholog, iar administrația a discutat incidentul cu părinții. Continuăm să lucrăm asupra cazului produs", a declarat Irina Silvestru, o angajată din administrația liceului pentru știri.md.

Referitor la faptul că directorul școlii le-ar fi interzis părinților să apeleze la poliție, Silvestru a spus că: „Dimpotrivă, când am vorbit cu părinții elevei, le-am spus că este dreptul lor în această situație de a informa poliția. Dar în plângere, mama a scris că va merge mai întâi de toate la administația școlii, iar dacă aici nu va fi întreprinsă nicio măsură, atunci ea va merge la poliție. Aceasta este decizia ei.", a spus Silvestru.

Aceasta a mai adăugat că: „Fata frecventează școala, totul este în regulă, avem grijă de ea. Chiar și diriginta a adus-o cu mașina, astfel încât copilul să nu aibă frică de a veni la școală. Ea are parte de susținere totală. A doua fată care a participat la bătaie și-a recunoscut pe deplin vina, iar ieri ea și-a cerut scuze", a adăugat administratoarea liceului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: