image
Sursa foto: Getty Images

PSG face totul pentru Neymar: Încă un brazilian la PSG

PSG face totul pentru a-i îndeplini lui Neymar toate dorințele. Chiar înainte de finalul CM 2018, campioana din Ligue 1 l-a angajat pe unul dintre fizioterapeuții naționalei Braziliei, care a ținut tot timpul sub control accidentarea din acest an a celui mai scump fotbalist din toate timpurile.

Brazilianul Bruno Mazziotti a anunțat mutarea pe rețelele de socializare și și-a luat deja la revedere de la Corinthians, clubul la care a lucrat până acum.

Aducerea lui Mazziotti la PSG ar putea fi un plus atât pentru Neymar, cât și pentru ceilalți brazilieni de la campioana Franței: Thiago Silva, Marquinhos și Daniel Alves. De altfel, recuperarea celui din urmă va fi și prima misiune a fizioterapeutului, pentru că fostul jucător de la Barcelona și Juventus s-a operat în iunie la genunchi după accidentarea care l-a făcut să rateze Cupa Mondială din 2018. Atât spaniolii de la As, cât și francezii de culturepsg.com și parisfans.fr anticipează că în spatele acestei mutări se află și relația bună pe care Neymar o are cu noul membru al staff-ului medical de la formația pariziană.

"În câteva zile începe un nou ciclu în viața mea prpfesională și sunt foarte fericit pentru asta! Vreau să împărtășesc vestea cu voi toți și să vă mulțumesc pentru bunătatea și susținerea de care am parte mereu aici.

Paris Saint-Germain va fi noua mea casă! Sunt foarte fericit și încrezător odată cu preluarea responsabilității de a ajuta clubul într-o perioadă în care are o asemenea creștere și un proiect extraordinar Provocările vor fi imense, dar dorința mea de succes este și mai mare. Mulțumesc, PSG, pentru încrederea în munca mea!", a scris Bruno Mazziotti, pe conturile sale de Instagram și de Facebook, alături de o fotografie de ansamblu cu Parc des Princes, "casa" lui PSG.

Spaniolii de la As notează că fizioterapeutul brazilian este omul care a monitorizat cel mai atent accidentarea lui Neymar din luna februarie, care l-a făcut să rateze finalul de sezon din Ligue 1 și după care și-a revenit cu scurt timp înainte de CM 2018. Alături de medicul Rodrigo Lesmar, care l-a operat pe starul Selecao, a fost cel mai apropiat de fotbalistul pe care PSG a plătit 222 milioane de euro în 2017. La recuperarea lui Neymar au mai lucrat antrenorul Ricardo Rosa și fizioterapeutul personal al jucătoruNeymar Brazilia PSGlui, Rafael Martini.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: