image
Sursa foto: Getty Images

Neymar, înlocuitor pentru Ronaldo: Suma colosală pe care vrea să o plătească Perez pentru transfer

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a lăsat un mare gol în echipa lui Florentino Perez. După plecarea portughezului, madrilenii nu i-au găsit înlocuitor, iar Perez ar fi gata să facă o mutare nebună. Mai exact, să-l aducă pe brazilianul Neymar pe Bernabeu.

300 de milioane de euro ar fi suma pentru care ar putea ajunge starul lui PSG sub comanda lui Julen Lopetegui, notează Sport.es. Astfel, Neymar și-ar putea consolida titlul de lider în topul celor mai scumpi jucători de fotbal. În 2017, a fost adus pe Parc des Prices de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Pentru a realiza transferul, Real Madrid ar putea profita de situația celor de la PSG, legată de fair-play-ul financiar. În vârstă de 26 de ani, Neymar este cotat la 180 de milioane de euro, conform Transfermarkt și are deja 90 de selecții în naționala Braziliei, pentru care a înscris de 57 de ori.

Perez s-a interesat de mai mulți atacanți de careu în această vară, dintre care Icardi, Werner și Rodrigo, pe care Valencia nu este dispusă să-l cedeze pe mai puțin de 80 de milioane de euro. Până să aducă un nou golgheter Real Madrid, clubul spaniol s-a arătat interesată de transferul lui Marcos Alonso de la Chelsea, conform The Guardian.

În Supercupa Europei, Real Madrid a fost învinsă de Atletico Madrid cu scorul de 4-2, după prelungiri. Lopetegui a mizat în atac pe tripleta Bale-Benzema-Asensio, care nu a dat randamentul scontat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: