image
Sursa foto: Jurnal.md

DOC: Transportatorii auto amenință cu proteste: „Fie discutăm cu Guvernul, fie mergem pe calea protestelor”

Transportatorii auto amenință cu o nouă grevă în caz că prim-ministrul RM Maia Sandu nu va începe un dialog cu transportatorii. Totodată, aceștia susțin că: „la toate cele trei întâlniri cu reprezentanții statului s-a discutat doar despre necesitatea altor discuții. La data de 17 octombrie se împlinesc trei luni de când MEI se pregătește să vorbească cu noi”.

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto susține că companiile de transport sunt în pragul falimentului. În acest sens APOTA vine cu două soluții: discuții cu Guvernul sau proteste.

APOTAAPOTA

APOTAAPOTA

APOTAAPOTA

Amintim că pe 12 septembrie transportatorii auto au organizat un protest, fiind nemulțumiți de modul în care Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) examinează solicitarea de ajustare a tarifului la transportul de călători.

Pe data de 9 octombrie transportatorii au staționat în PMAN mai multe microbuze în semn de prostest, ca reacție a neajustării de către Ministerul Economiei și Infrastructurii a tarifelor pentru serviciile regulate de transport rutier de persoane în trafic raional și internațional. Atunci peste 500 de curse au fost anulate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: