image
Sursa foto: Facebook/Anna Fotyga - Biuro Poselskie

Năstase, Sandu și Cibotaru, întrevedere cu eurodeputata Anna Fotyga: „RM se îndreaptă într-o direcție foarte periculoasă”

Liderii opoziției antioligarhice și-au început întrevederile la Strasbourg. Andrei Năstase, Maia Sandu și Viorel Cibotaru au avut o discuție cu eurodeputata conservatoare poloneză, Anna Elżbieta Fotyga.

„Situația din Republica Moldova, după anularea și revocarea alegerilor pentru Primăria Chișinău, se îndreaptă într-o direcție foarte periculoasă”, a fost mesajul europarlamentarei după întrevederea cu liderii Platformei DA, cel al PAS și PLDM.

„Anna Fotyga a vorbit cu Maia Sandu, Andrei Năstase și Viorel Cibotaru, liderii ai partidelor membre ale PPE, despre abaterea de pe drumul european a guvernului moldovean și posibilele consecințe ale oligarhizării țării”, se mai arată în mesaj.

Precizăm că tot astăzi, Andrei Năstase, Maia Sandu și Viorel Cibotaru urmează să se întâlnească cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, primul demnitar de nivel înalt care în 2015 a declarat că Republica Moldova este un stat capturat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: