image
Sursa foto: telekomsport.ro

Şefii lui Arsenal şi-au ales antrenorul: Ce salariu a cerut şi ce condiţii a impus

Luis Enrique s-a întâlnit cu oficialii lui Arsenal şi şi-a exprimat principala condiţie pentru care ar veni la Londra începând cu sezonul următor.

Antrenorul spaniol le-a cerut şefilor un buget de transferuri de 230 de milioane de euro, iar asta i-a pus pe gânduri pe oficialii londonezi. Tot despre acest subiect a scris şi The Sun. Cotidianul britanic notează că Arsenal este pusă, astfel, într-o situaţie neobişnuită, având în vedere că se vorbeşte despre un club obişnuit să cumpere tinere talente şi nu să cheltuiască sume mari pe jucători consacraţi.

Enrique caută un portar, fundaşi şi mijlocaşi. Printre jucătorii vizaţi se numără ca principală ţintă mijlocaşul belgian al echipei AS Roma, Radja Nainggolan.

Pe placul său sunt Pierre-Emerick Aubameyang şi Alexandre Lacazzette, aflaţi în lot, astfel că antrenorul spaniol nu caută atacanţi. Enrique cere pentru el acelaşi salariu pe care îl are acum Arsene Wenger, 9 milioane de lire sterline (10,3 milioane de euro).

Antrenorul Arsene Wenger o va părăsi pe Arsenal la finalul acestui sezon, după 22 de ani de activitate pe banca tehnică a londonezilor. Favorit să-l înlocuiască este, potrivit, presei engleze, Luis Enrique, care nu a mai antrenat nicio echipă după ce s-a despărţit de FC Barcelona, vara trecută.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: