image
Sursa foto: digisport.ro

Mourinho şi-a pierdut răbdarea: ”Pogba poate să plece”

Manchester United va bifa al cincilea sezon fără titlul de campioană, astfel că atmosfera din cadrul clubului englez nu este deloc una bună. Nici Jose Mourinho nu a reușit să-i ducă pe ”diavoli” în fruntea ierarhiei iar un motiv pentru tot haosul de la echipă este și acela că relațiile dintre unii jucători, considerați importanți, și tehnician nu sunt tocmai bune. Astfel, potrivit jurnaliștilor de la ”Daily Mail”, Mourinho i-a transmis public lui Paul Pogba (25 de ani) că poate pleca de la echipă.

”Da, Pogba poate să plece! O să vă zic ce criteriu folosesc eu în alcătuirea primului 11. Acest criteriu este în funcție de evoluțiile jucătorilor, în așa fel îi aleg. Orice jucător care va avea o evoluție fenomenală împotriva lui Bournemouth, va dați seama că va juca sâmbătă în FA Cup. Câțiva, care au jucat azi cu WBA, nu o să mai aibă loc în această echipă”, a spus Mourinho, în conferința de presă ce a urmat partidei de duminică din campionat, pierdută de United pe ”Old Trafford”, în fața lui West Bromwich Albion, scor 0-1. De altfel, în acest meci, portughezul l-a scos la pauză pe francez din teren, nemulțumit de aportul ofensiv al fotbalistului care a costat peste 100 de milioane de euro.

De altfel, Paul Pogba a fost înlocuit sau a stat rezervă în 7 din cele mai recente 11 partide ale ”diavolilor”. Aceeași jurnaliști englezi au mai notat faptul că, pe lângă Pogba, Mourinho nu-i mai vrea în lot nici pe Martial, Matteo Darmian și Daley Blind, anunță digisport.ro.

Și Martial e supărat și vrea să plece de la United. El ar fi refuzat şi oferta de prelungire a contractului din partea "diavolilor", care i-au propus o nouă înţelegere, pe cinci ani. Cum contractul francezului expiră în 2019, Manchester United ar fi nevoită să-l vândă în vară pentru a nu risca să-l piardă gratis anul viitor.

Martial avea 11 goluri şi zece pase decisive pentru United, în acest sezon, până în iarnă, însă minutele în care a fost introdus pe teren s-au redus după venirea lui Alexis Sanchez, de la Arsenal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: