image
Sursa foto: BBC

Donald Trump și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2020

Sub sloganul „Patru ani în plus!”, Donald Trump și-a lansat marți, în Florida, campania pentru prezidențialele din 2020. Este doar un prim pas pentru câștigarea alegerilor primare din cadrul Partidului Republican. Miliardarul vrea să obțină un nou mandat la Casa Albă, după victoria-surpriză din 2016.

Donald Trump și-a făcut intrarea, însoțit de soția sa, Melania, pe scena de la Amway Center din Orlando, în aplauzele a mii de susținători care au purtat fiecare șepci de culoare roșie cu sloganul „Make America great again” (Să redăm măreția Americii), scrie Agerpres.ro.

„Am pornit! America s-a întors şi nu este decât începutul!”, a declarat vicepreşedintele Mike Pence.

Donald Trump a lăudat economia Statelor Unite în discursul pe care l-a susținut în fața celor 20.000 de suporteri în Orlando, Florida. „Ţara noastră avansează, prosperă şi se află în plină creştere în prezent şi, sincer să fiu, zboară spre înălţimi de necrezut”, a declarat miliardarul republican.

„Lumea întreagă invidiază economia noastră care este poate cea mai bună economie din istoria ţării”, a adăugat el.

Potrivit Reuters, Donald Trump a făcut referire la temele din campania sa electorală din 2016: imigraţia ilegală, presa şi contracandidata sa democrată Hillary Clinton.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: