image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Machedon

Alexandru Machedon revine la StarNet: Andrei Năstase va avea tot sprijinul meu în proiectele privind modernizarea capitalei

Șeful staff-ului electoral al lui Andrei Năstase, Alexandru Machedon, anunță că revine la StarNet. Omul de afaceri i-a urat succes noului primar ales al capitalei și l-a asigurat că va avea sprijinul în toate proiectele care vizează o viață mai bună și mai confortabilă pentru locuitorii Chișinăului.

În calitate de Șef de Campanie a lui Andrei Năstase, Machedon a mulțumit tuturor alegătorilor, colegilor, persoanelor care s-au implicat activ și au asigurat această victorie. „M-am implicat și eu cu toate forțele și capacitațile mele, am depus tot efortul ca să învingem într-o luptă politică acerbă”, a menționat Alexandru Machedon.

„Republica Moldova trece printr-o perioadă de schimbări politice importante. Victoria obținută de Andrei Năstase în alegerile pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău ne-a mobilizat, ne-a încurajat și redat speranța că putem să aducem schimbarea și că putem asigura un parcurs civilizat și european Capitalei noastre”, a adăugat omul de afaceri.

În opinia omului de afaceri, sarcinile puse în fața noului Primar General sunt urgente și importante: să facă reformele necesare în Primărie, să soluționeze problemele legate de transportul public și drumuri, să asigure implementarea unui plan de dezvoltare urbană modernă a Capitalei și multe, multe altele.

Totodată, el a vorbit despre planurile concernului StarNet.

„Odată îndeplinită Misiunea pentru care m-am implicat, respectiv asigurarea victoriei și investirea în funcție a unui primar proeuropean în Capitală, revin la activitatea mea în cadrul Concernului StarNet. Împreună cu echipa StarNet avem sarcini și proiecte importante de realizat în beneficiul întregii comunități: construcția primului IT Parc din Moldova – Digital Park; extinderea rețelei StarNet în toate orașele din țară și asigurarea accesului la informații și servicii de comunicații electronice de cea mai buna calitate pentru toți locuitorii din țară; dezvoltarea unor servicii și produse noi pentru dragii noștri clienți; dezvoltarea dimensiunii IT și prestarea acestor servicii pentru economia globală. Mă voi implica în continuare în implementarea și susținerea proiectelor de responsabilitate socială, pentru a asigura creșterea nivelului de educație și locuri de muncă pentru tânăra generație”, a mai spus Machedon.

Acesta afimă că se va implica și în calitate de reprezentant al Societății Civile, „alături de forțele proeuropene, în soluționarea problemelor majore ale țării noastre și voi depune eforturi pentru ca Republica Moldova să devină un stat civilizat, democratic, aliniat la standarde și valori europene”.

„Cred cu tărie în destinul european al Republicii Moldova și sunt de părere că aceasta este marea miză a alegerilor parlamentare din toamna: să construim un stat de drept, bazat pe domnia legii, stabil și predictibil, precum și o democrație adevarată bazată pe valori europene. Mulțumesc cetățenilor Chișinăului pentru încrederea acordată proiectelor pe care le-am susținut, le susțin și le voi susține fără nici o rezervă. Forțelor politice democratice proeuropene le doresc înțelepciunea necesară în gestionarea și rezolvarea problemelor Capitalei. Lui Andrei Năstase îi urez succes și îl asigur că va avea sprijinul meu în toate proiectele care vizează o viață mai bună și mai confortabilă pentru locuitorii Chișinăului. La toamnă impreună să decidem destinul țării noastre. Suntem puternici, am demonstrat ca #DA_SE_POATE”, a mai spus Alexandru Machedon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: