image
Sursa foto: facebook/Alexandu Slusari

Slusari: Solicit atenția sporită a partenerilor externi asupra modului de desfășurare a campaniei electorale în Chișinău

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr solicită atenția sporită a partenerilor externi asupra modului de desfășurare a campaniei electorale în Chișinău. Asta după ce candidatul unic al forțelor anti-oligarhice pentru funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, a fost denigrat în nenumărate ori.

„I-au numărat toate verandele și șoproanele. Îl trimit la întâlnirile cu oamenii pe un individ nesănătos, care îl înjură pe Andrei Năstase și atinge grav familia lui. Fac spoturi electorale FALSE”, susține Slusari.

„La ce să ne mai așteptăm? La un film unde Năstase mănâncă copii? La un staff electoral paralel a Platformei DA în frunte cu Țuțu? Sau poate cineva din candidații - spoileri să-și schimbe subit numele și prenumele și să devină a doilea Andrei Năstase? Dar dacă nu ajută nici asta, atunci posibil să vină un alt nebun cu „справка” la întrunirile noastre cu oamenii și să încerce să-l elimine la propriu pe Andrei din cursa electorală?”, a spus vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr.

Potrivit lui Slusari, acest dezmăț fără precedent pentru politica moldovenească se produce pe fundalul oftărilor cinice ale lui Plahotniuc, Candu, Gamurari privind existența marelui pericol de fi preluată capitala de către socialiștii.

„Cetățeni, vă rog să analizați această situație! Oare există vreun candidat în funcția de Primar General sau cel puțin un politician din țară, în afară de Năstase, împotriva căruia regimul mafiot să aplice măcar jumătate din cele mai mârșave metode politice?”, a declarat Slusari.

„Frica nemaipomenită a cuprins toate oficiile lui Plahotniuc. Disperarea și radicalizarea mafiei crește în fiecare zi. Ei cunosc rezultatele sondajelor adevărate și simt că foarte curând la putere poate veni reprezentantul Oamenilor, care va fi groparul sistemului guvernării hoțești și corupte”, a conchis vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr.

Noutăţile partenerilor

comentarii: