image
Sursa foto: Getty Images

Super-transferul pregătit de Barcelona: bani + Dembele pentru o mutare extraterestră

Barcelona ar putea marea lovitură pe piaţa transferurilor. Neymar e în cărţi pentru o revenire pe Camp Nou, deşi numele brazilianului a fost mult mai des asociat cu rivala Real Madrid.

Viitorul lui Neymar la Paris este incert, iar catalanii sunt gata, potrivit RAC1, să facă o ofertă pentru a-l lua înapoi. Oficialii Barcelonei îl oferă pe Dembele şi o sumă consistentă de bani pentru brazilian, notează sursa citată.

Presa spaniolă a scris în ultima perioadă că Barcelona îl va cumpăra din vară pe Griezmann (28 de ani), după ce a ratat anul trecut transferul acestuia.

Un moment interesant a avut loc la conferința de presă a lui Messi, prima după 4 ani. Când a fost întrebat dacă i-ar plăcea să fie coleg cu Griezmann, liderul vestiarului a răspuns sec: "Nu comentez", ceea ce lasă loc la interpretări.

Atletico Madrid a anunțat deja despărțirea de atacantul francez, care, conform presei din Spania, urma să semneze cu gruparea de pe Camp Nou după 1 iulie. Atunci, clauza sa de reziliere va scădea la 120 de milioane de euro. Se pare, însă, că Messi îl vrea înapoi pe Neymar şi nu îl agreează pe atacantul francez.

Cu toate că de mai bine de un an se zvonește că Neymar ar putea ajunge la Real Madrid, în aceste condiții se pare că brazilianul e totuși mai aproape de revenirea la Barcelona. În plus, atacantul de 27 de ani nici măcar nu ar fi dorit de fanii Realului, având în vedere trecutul său.

Despre plecările lui Neymar și Mbappe de la PSG s-a scris în repetate rânduri, iar clubul francez a anunțat că nu se pune problema ca tânărul fotbalist să plece. Nu s-a întâmplat acest lucru și în cazul brazilianului, lucru care lasă loc la interpretări.

Desele scandaluri în care a fost implicat, suspendările primite, dar și relația rece cu antenorul Thomas Tuchel, căruia tocmai i-a fost prelungit contracul, l-au făcut Neymar să ia serios în considerare să plece de la Paris.

El doreşte însă un salariu uriaş, ceea ce ar putea crea probleme: 5,5 milioane de euro pe lună, respectiv 65 de milioane de euro pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: