image
Sursa foto: jurnal.md

La PG și la MAI se instalează corturi; „Se intenționează, în această noapte, să se facă rețineri, inclusiv a deputaților”

În fața Procuraturii Generale, a Ministerului de Interne, în fața Guvernului și a altor instituții de stat, se instalează mai multe corturi.

Acțiunea este coordonată de PD, or au fost văzute mai multe persoane afiliate democraților.

La Procuratură, de exemplu, este prezent și fostul deputat PD Constantin Țuțu. Iar la acțiunea din fața Guvernului a fost văzut și fostul deputat Corneliu Dudnic.

Întrebați de jurnaliști ce vor și de ce au recurs la această acțiune, oamenii care se adună pe la instituțiile de stat au spus că vor alegeri anticipate și că nu este exclus să recurgă la proteste. O parte sunt în stare evidentă de ebrietate, alții sunt agresivi.

La MAI s-a oprit și Andrei Năstase, care a fost agresat verbal de niște așa-ziși protestatari. Totodată, Năstase a declarat că există informații că noaptea aceasta s-ar putea lăsa cu arestări.

„În această noapte s-ar putea să ne pomenim cu niște rețineri, niște arestări, inclusiv a deputaților”, a spus Năstase.

corturicorturi

Totodată, și la Guvern se adună lume care instalează corturi. Nu este clar ce scopuri urmăresc tinerii adunați pe la instituțiile statului.

corturi guverncorturi guvern
corturi guverncorturi guvern

Iar la corturile de la Procuratură a fost văzut și fostul deputat PD Constantin Țuțu.

video: Unimedia

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: